Stop krivotvorinama

Zavod obilježio Svjetski dan intelektualnog vlasništva 2015.

Državni zavod za intelektualno vlasništvo obilježio Svjetski dan intelektualnog vlasništva - 26. travnja.

Državni zavod za intelektualno vlasništvo i ove godine je nizom događanja i aktivnosti obilježio Svjetski dan intelektualnog vlasništva. U okviruprograma „Dani intelektualnog vlasništva“, organiziranog od  22. do 24. travnja 2015. u Informacijskom centru za intelektualno vlasništvo DZIV-a (INCENTIV-u), kroz zanimljiva predavanja, praktične demonstracije, okrugli stoli predstavljanje publikacijasvi zainteresirani mogli su saznati više o intelektualnom vlasništvu i načinima ostvarivanja prava intelektualnog vlasništva.

Na sam dan 26. travnja 2015. uvečer,  kao vrhunac obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana intelektualnog vlasništva, pod supokroviteljstvom DZIV-a, održan je koncert #zaglazbu u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja na kojem su nastupili  Matej Meštrović & Sudar Percussiona, Elemental i Neno Belan & Fiumensi.

Svjetski dan intelektualnog vlasništva obilježen je i u medijima nizom prigodnih priloga, posebno onih na temu glazbe koja je bila tema ovogodišnjeg obilježavanja. Poseban doprinos obilježavanju ovogodišnjeg Svjetskog dana intelektualnog vlasništva dali su i sami glazbenici, odnosno njihove udruge.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na prigodnim događanjima i na taj način s nama obilježili ovogodišnju proslavu.

Ujedno pozivamo sve kojima su potrebne informacije o zaštiti, korištenju i upravljanju intelektualnim vlasništvomda se obrate zavodskom Informacijskom centru  (INCENTIV) čiji su djelatnici na raspolaganju zainteresiranima svakog radnog dana.

Datum novosti: 27.4.2015.

Ispiši stranicu